Welkom,

Welkom op mijn website,  sinds 2016 teken ik dieren na in opdracht voor anderen, ik vindt het prachtig om iemand blij te kunnen maken met een blijvende herinnering van zijn of haar huisdier.

Daarnaast maak ik ook muurschilderingen, hierbij gaat het voornamelijk om babykamers. Ook geef ik  regelmatig workshops om zo anderen de beginselen van het tekenen met pastel te leren.

 

Op de website vindt u foto's van enkele door mij getekende dierenportretten en muurschilderingen.

 

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen, deze kunt u stellen via het knopje hieronder..

- Michelle Schoutens

Altijd op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van mijn tekeningen en muurschilderingen? Op mijn Facebook pagina plaats ik dagelijks vorderingen van tekeningen en eindresultaten, ook worden hier workshops aangekondigd.

Wilt u meerdere dieren laten natekenen op één papier? Geen probleem, ik kan meerdere foto's samenvoegen tot één portret.

44273449_1084528968338460_38518507655428

Bekijk muurschilderingen

Bekijk dierenportretten

Recensies

- Jeanet Schaap

We hebben onze hond Bowy laten tekenen en hij is levensecht geworden. Michelle..nogmaals ..wat een groot talent heb je...heel leuk om je vandaag ook te ontmoeten! Ik zal je bij iedereen van harte aanbevelen want het is fantastisch om je hond zo op papier te hebben. Hartelijk bedankt en veel succes!

- Afa Rim

Vorig seizoen bij endurance KWB een tekening gewonnen gesponsord door Michelle, wat een geweldige prijs !! Het resultaat is prachtig zo knap ondanks de matige kwaliteit van de foto een super goed portret van mijn paard.
Ik ben heel blij met de tekening, Michelle nogmaals bedankt !

- Carla Warry

Helemaal geweldig!! Super goede service en ik ben zo happy met deze memory-tekening. De tekening geeft echt een Carla en Imar-momentje weer. Love it! Thanx Michelle, ik ben je eeuwig dankbaar!